IN 6 MAANDEN NAAR EEN GEZONDERE DARM

Weg met die vervelende klachten die nu je dagelijks leven beheersen!

Zie je het voor je dat je ’s ochtends geen stress meer hebt over wel of niet naar het toilet kunnen voordat je op pad gaat en dat je echt energiek aan je dag kunt beginnen? Geen wc-stress als je met je hond gaat wandelen? Geen dag meer die van energiedips aan elkaar hangt, geen opgeblazen gevoel meer en weg met die gekke reacties op voeding. Stel je voor dat die onrust in je hoofd weg is en dat je weer kunt lachen om iets wat tegen zit, gewoon omdat het weer klopt in je lijf. In 6 maanden ga ik je helpen om de regie over je energie en gezondheid weer zelf te nemen en gaan we stap voor stap werken aan een leefstijl en voedingspatroon passend bij jou. Het is geen one-size-fits-all project, want niemand is hetzelfde en niet iedereen heeft dezelfde klachten. Dit project wordt jouw specifieke transformatie. Denk maar aan een kostuum op maat, daar voel je je ook heerlijk in zonder dat je steeds de stof voelt schuren.

Maar Patricia, wat gaan we dan doen in die 6 maanden?’ Ik hoor het je denken.

 • In die 6 maanden hebben we 7 keer een sessie, liefst fysiek, maar online is ook mogelijk.
 • Elke week app contact, waarin je jouw vraag van de week kunt stellen.
 • Metabole screening.
 • Groot ontlastingsonderzoek van een gerenomeerd laboratorium met zeer uitgebreide informatie over je darmflora, je spijsverteringscapaciteit, de kwaliteit van je darmslijmvlies (je grote beschermer) en risico analyse.
 • Uitgewerkte uitslag en advies na het onderzoek.
 • Basis boodschappenlijst, zodat jij de boodschappen die bij jou passen in huis kunt halen.
 • Persoonlijk voedingsplan op maat, rekening houdend met jouw dagindeling, voorkeuren en wensen.
 • Op een verrassend speelse en licht prikkelende manier ga ik je leren om metabool flexibeler te worden. Je zult je verbazen over je eigen kracht! Je ontvangt hiervoor een uniek hulpmiddel dat je uitdaagt om net dat stapje meer te zetten.

Om jou zo goed mogelijk te helpen, ontvang je bij dit project nog twee mooie bonussen die zeker bijdragen aan jouw herstel.

Wat krijg je extra?

 • Een persoonlijk menuplan incl. kooktechnieken t.w.v. €90,- voor twee weken. Deze ontvang je na de uitslag van de darmtest, omdat het speciaal voor jou op maat gemaakt wordt en rekening houdt met de staat van jouw darm en het doel dat we willen bereiken. Op deze manier is het in het begin veel makkelijker om je voeding aan te passen, want je hoeft alleen de boodschappen te doen en lekkere eenvoudige maaltijden waar het hele gezin van mee kan eten te maken. We gaan het natuurlijk niet ingewikkeld maken, zodat jij lekker rustig zonder onnodige stress van start kan.
 • Tussen de 3e en de 4e maand gratis toegang tot het voedings webinar t.w.v. €95,- , waar je leert over kooktechnieken, koken zonder pakjes en zakjes, planning in de keuken  en nog veel meer voedingstips die jou helpen je gezonde leefstijl onder de knie te krijgen en vast te houden. Uiteraard is er tijdens het webinar gelegenheid om vragen te stellen.

Wil jij in je gezondheid investeren en je eindelijk weer eens lekker voelen zonder vervelende buikproblemen en andere vage klachten waar de artsen maar geen oorzaak en al helemaal geen oplossing voor kunnen vinden?

Klaar voor een gezonder leven?

Meld je dan aan voor het herstel  van mond tot kont project met aandacht voor jouw specifieke darmproblematiek en voeding die bij jou past en ontvang als bonus ook nog het persoonlijke menuplan voor twee weken en een ticket voor het voedingswebinar. Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt een groot deel van de consultkosten van dit project vergoed door je ziektekosten verzekering.

In 6 maanden naar darmherstel voor €995,-

Ja, neem contact met mij op!


  Gratis E-book

  Vraag het gratis e-boek aan “eerste hulp bij (darm)ongemakken” met 7 tips waarmee je je darmen in een betere conditie kunt brengen.

  Vraag e-book aan