HEB JE (DARM) KLACHTEN?

Wil je weten of jouw vage klachten waar je al zo’n tijd mee loopt misschien wel met je darmen te maken hebben, of wil je serieus korte metten maken met jouw vervelende darmklachten die je dagelijks leven beheersen?

Het is namelijk niet normaal als je je regelmatig hartstikke moe voelt of na het eten een opgeblazen buik hebt. Misschien ben je er al aan gewend geraakt, maar te dunne of juist te harde ontlasting zijn aanwijzingen dat er iets in je darmen niet helemaal goed gaat. Hebben ze jou verteld dat je maar moet leren leven met die gekke histamine reacties of dat die onrust in je hoofd vanzelf over gaat als je een keertje vroeger naar bed gaat? Neem de regie over je gezondheid zelf in handen en laat mij je daarbij helpen.

ONS AANBOD

Wil je weten of jouw vage klachten waar je al zo’n tijd mee loopt misschien wel met je darmen te maken hebben?

Gratis ‘Praatje Pot’

Jouw (darm)problemen in een 30′ tel. gesprek in kaart gebracht plus 3 tips op weg naar een betere darmgezondheid.

Reserveer Gesprek

Missie ‘Gezondere Darmen’

Weg met buik- en andere vage klachten! Corpo Vita helpt je op weg naar meer energie in je leven!

Lees meer

Herstel ‘van Mond tot Kont’

Een traject van 6 maanden naar een gezondere darm, met aandacht voor jouw lijf en voeding die bij jou past!

Lees meer

WAAROM CORPO VITA?

PERSOONLIJK AANPAK

Het symptoom is nooit het echte probleem, vandaar dat ik samen met jou op zoek ga naar de oorzaak van de klacht, waarbij we zowel de mentale, lichamelijke en sociale aspecten tegen het licht houden. Advies en begeleiding op maat dragen vervolgens bij aan het beste resultaat. Geen mens is hetzelfde en iedereen verdient naar mijn idee een aanpak die precies bij hem of haar past.

GRONDIG ONDERZOEK

Ik werk met de nieuwste technieken op gebied van speekseltesten, ook DNA, ontlastingsonderzoek en urinetesten. Via een eenvoudige bloedtest kunnen we ook belangrijke waardes meten die inzicht geven in jouw status. Aan de hand van het eerste consult breng ik in kaart welk onderzoek eventueel noodzakelijk is om tot oplossing van het probleem te komen.

DUURZAAM RESULTAAT

Een quick win is fijn om je direct al wat lekkerder in je vel te voelen en dat is vaak de eerste stap. Ik kijk ook altijd naar de gezondheid op de lange termijn door de oorzaak aan te pakken en daar vandaan aan de verbetering te werken. Op deze manier lossen we niet alleen het symptoom op, maar  bevorderen we op lange termijn jouw gezondheid en kwaliteit van leven.

Gratis E-book

Vraag hier het gratis e-boek aan “eerste hulp bij (darm)ongemakken” met 7 tips waarmee je je darmen in een betere conditie kunt brengen.

Vraag e-book aan

Ik ontvang graag het gratis e-boek.