OP WEG NAAR GEZONDERE DARMEN

We gaan aan de slag met een uitgebreid onderzoek naar de afgelopen jaren. Daarbij kijk ik niet alleen naar je geboorte, maar ook naar eventuele gezondheidsproblemen die zich in die tijd tot nu gemanifesteerd hebben. Op die manier hebben we een soort film die vooraf gegaan is aan het beeld dat zich nu laat zien en waar jij zo graag korte metten mee wilt maken om je weer lekker in je vel te voelen.

OP CONSULT

Een metabole screening helpt daarbij om een goed beeld van jouw klachten in diverse organen te krijgen. Houd rekening met ongeveer 1,5 uur voor de eerste afspraak. We houden per app nog een keer contact tussen de eerste en de volgende afspraak. Het kan zijn dat ik je tijdens de eerste afspraak adviseer om bloed- speeksel-urine- of ontlastingsonderzoek te laten doen, afhankelijk van jouw klachten. Na het eerste consult ontvang je van mij een advies waar je in elk geval al verder mee kunt op weg naar rust in je buik.

Het eerste consult bedraagt € 135 incl. Vervolg consulten € 45,- per half uur. Ben je aanvullend verzekerd? Dan  wordt een groot deel van de consultkosten vergoed door je ziektekosten verzekering.


    Gratis E-book

    Vraag het gratis e-boek aan “eerste hulp bij (darm)ongemakken” met 7 tips waarmee je je darmen in een betere conditie kunt brengen.

    Vraag e-book aan