Gefermenteerde groente als zuurkool is heel positief voor je darmen en dus voor je immuunsysteem.
Verdraag je zuurkool nog niet zo goed, begin dan met een eetlepel bij je lunch of avond eten. Na een
paar keer zul je zien dat je geen gasvorming meer van zuurkool krijgt.
Recept
Geniet van dit gezonde recept!
INGREDIENTEN
250 gram bio zuurkool uit ’t vat/onbewerkt ( verkrijgbaar bij de groenteman)
8 radijsjes
2 el kappertjes
Bieslook
1 appel
BEREIDING
Knijp de zuurkool goed uit (of draai hem in een slacentrifuge) en maak wat losjes
Snijd de radijsjes in kleine schijfjes. Snijd ook de bieslook fijn
Pak een grote kom/schaal en voeg de zuurkool en de overige ingrediënten toe
Meng alles goed door elkaar, strooi er nog wat extra bieslook overheen
TIP
Fermenteren kun je leren!
Deel dit recept:
Meld je aan & ontvang het Corpo Vita e-Book
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, onze laatste projecten, producten en verhalen.
Jouw e-mailadres wordt door CorpoVita alleen gebruikt voor het toesturen van nieuwsbrieven met exclusieve acties en aanbiedingen en zal nooit met derden worden gedeeld. Lees hier meer over in ons privacybeleid.
Geef een reactie