Gefermenteerde groente als zuurkool is heel positief voor je darmen en dus voor je immuunsysteem.
Verdraag je zuurkool nog niet zo goed, begin dan met een eetlepel bij je lunch of avond eten. Na een
paar keer zul je zien dat je geen gasvorming meer van zuurkool krijgt.

Recept

Geniet van dit gezonde recept!

INGREDIENTEN
  • 250 gram bio zuurkool uit ’t vat/onbewerkt ( verkrijgbaar bij de groenteman)

  • 8 radijsjes

  • 2 el kappertjes

  • Bieslook

  • 1 appel

BEREIDING
  • Knijp de zuurkool goed uit (of draai hem in een slacentrifuge) en maak wat losjes

  • Snijd de radijsjes in kleine schijfjes. Snijd ook de bieslook fijn

  • Pak een grote kom/schaal en voeg de zuurkool en de overige ingrediënten toe

  • Meng alles goed door elkaar, strooi er nog wat extra bieslook overheen

TIP

Fermenteren kun je leren!

Deel dit recept:

Meld je aan & ontvang het Corpo Vita e-Book

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, onze laatste projecten, producten en verhalen.

    Jouw e-mailadres wordt door CorpoVita alleen gebruikt voor het toesturen van nieuwsbrieven met exclusieve acties en aanbiedingen en zal nooit met derden worden gedeeld. Lees hier meer over in ons privacybeleid.

    Praatje Pot Gesprek

    Durf jij het aan?
    Maak gelijk een afspraak.

    Reserveer Mijn Gesprek